Sortegem 6 entrades dobles per a Nàufrags, l'últim espectacle de Lluís Danés, a la sessió del 8 de gener a les 20 h, al Mercat de les Flors. El període de participació en aquest sorteig serà del 18 de desembre al 3 de gener.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants. Els guanyadors s’anunciaran el 4 de gener. Enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar.

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

'Nàufrags' de Lluís Danés
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem 6 entrades dobles per anar a veure aquest espectacle al Mercat de les Flors

Sortegem 6 entrades dobles per a 'Nàufrags', l'últim espectacle de Lluís Danés, a la sessió del 8 de gener, a les 20 h, al Mercat de les Flors.

'Nàufrags' és un espectacle de teatre visual en què titelles, objectes, veu i música comparteixen escenari. Un cant desesperat i poètic als naufragis quotidians, al risc de la fugida; un cant contra la mort segura de qui no es mou. Un retrat cru i esfereïdor de la solitud dels qui marxen, nàufrags del terror que el mar bressola damunt fràgils pasteres sense vela ni timó. El lament dels refugiats invisibles, a qui només veiem quan la mort els ha fet naufragar a les nostres platges.

Afanya't! Tens fins al 3 de gener per participar!

Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA
També et pot interessar