Sortegem 2 'packs' familiars de 4 entrades per a l'espectacle d'Àngels Margarit 'Back Àbac', que tindrà lloc al Mercat de les Flors, el proper 20 de gener a les 18 h. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 4 de gener al 16 de gener a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 17 de gener enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

L'infinit al Mercat de les Flors
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig de 2 'packs' familiars de 4 entrades per a 'Back Àbac'
Descripció

 

Àngels Margarit ens porta 'Back Àbac'. Un espectacle que es treballa a partir de la idea de l'infinit, amb artistes de dansa i circ i la música de Bach com a mapa i univers sonor, teixint una coreografia de matemàtica visual i sensual amb cossos que es mouen de manera extraordinària o que fan extraordinari qualsevol moviment. 

20 de gener a les 18.00 h / Mercat de les Flors

Sorteig de 2 'packs' familiars de 4 entrades per a 'Back Àbac'
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA