Sortegem 2 invitacions dobles per al Concurs Internacional Maria Canals, que tindrà lloc al Palau de la Música, el proper 22 de març a les 20 h. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 28 de febrer al 19 de març a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 20 de març enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Vine a la gran final del 64è Concurs Internacional Maria Canals
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig de 2 abonaments dobles per a la gran final
Descripció

 

El Concurs Internacional Maria Canals arriba a la 64a eidició amb una competició oberta a 93 participants procedents de 34 països. 

L'ARA sorteja dos abonaments dobles per a la gran final, que tindrà lloc el 22 de març a les 20.00 h al Palau de la Música. Els finalistes hauran de defensar les peces amb orquestra. 

Si t'apassiona el piano, no dubtis a participar-hi! 

Sorteig de 2 abonaments dobles per a la gran final
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA