Sortegem 5 'packs' de 2 entrades per al Festival Embassa't de Sabadell, que tindrà lloc el proper 8 i 9 de juny. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 9 d'abril al 2 de maig a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 3 de maig enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Vine al Festival Embassa't
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig de 5 'packs' de 2 entrades per al festival del Vallès
Descripció

 

El Festival Independent del Vallès arriba enguany a la seva desena edició!

Amb una filosofia clara d'oferir un espectacle amb atenció pels detalls per tal que tant el públic com les bandes es trobin com a casa. El festival aposta per propostes musicals que marcaran tendència els propers anys i les bandes més importants de l'escena musical catalana.

Aquest any, per l'Embassat, ens visitaran grups com Mishima, Maria Arnal i Marcel Bagés,  els anglesos Zola Blood, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, La Iaia, Mujeres, El Último Vecino, Mazoni i molts més.

Quan: 8 i 9 de juny

On: Camí Can Quadres, 183, 08203 Sabadell, Barcelona

Sorteig de 5 'packs' de 2 entrades per al festival del Vallès
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA