Sortegem dues entrades dobles per al festival Embassa't
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Gaudeix aquest juny d'un dels petits festivals de referència del nostre país
Descripció

 

Després d'exhaurir entrades a l'edició del 2018, l'organització del festival Embassa't, ha decidit fer un pas endavant per consolidar la seva aposta musical i obrir les fronteres musicals.

Enguany el festival se celebrarà el 14 i el 15 de juny a Sabadell amb un cartell potent, eclèctic, amb les millors apostes de la música electrònica i alternativa de Catalunya i Europa.

A la part alta del cartell trobem grups consolidats i reconeguts a nivell mundial com els islandesos Kiasmos, seguit dels francesos Kazy Lambist, que acumulen milions de reproduccions a Spotify, i els gallecs Novedades Carminha, que ens faran ballar amb el seu pop rock amb tocs de cúmbia.

Pel que fa als artistes de casa, el festival ha volgut mantenir la seva essència de sempre amb la presentació del nou disc d'El Petit de Cal Eril, el nou espectacle que està triomfant a tot el territori de Clara Peya, els empordanesos Cala Vento presentant el seu nou treball, i els joveníssims Mourn, que després de fer una extensa gira per Amèrica també compartiran cartell amb Ferran Palau i el seu disc 'Blanc', entre molts altres.

El festival també disposa d'una fantàstica zona de gastronomia i cervesa artesana feta a Sabadell amb una alta gama de productes aptes per a tothom.

On: zona esportiva de la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell (camí Can Quadres, 179, 08203 Sabadell, Barcelona)

Quan: 14 i 15 de juny

Gaudeix aquest juny d'un dels petits festivals de referència del nostre país
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA