Sortegem deu entrades dobles (deu guanyadors) per a l'obra “Sopa i el que el vent no s’emportà” del 24è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris

El període de participació en aquest sorteig serà del 19 de novembre al 16 de desembre de 2019. Anunciarem els guanyadors el 17 de desembrea través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 10 entrades dobles per al 24è Circ d'Hivern
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Gaudeix de l'espectacle de circ
Sobre el concert

 

“Sopa i el que el vent no s’emportà” és un espectacle de circ que explora amb humor i tragèdia un seguit de dinars de Nadal d’una mateixa família a través de diverses generacions: la tradició, els hàbits, l’absència, la vida que passa i els records que defineixen qui som.

Any rere any a la mateixa taula, sota la mateixa finestra, la mateixa recepta, el mateix avet, les mateixes cançons i el vent a fora.

Al ritme dels hiverns, en el temps d’un àpat, ens podem reconèixer dins d’aquesta estranya família.

Direcció: Marcel Vidal i Marine Fourteau

 

Sortegem 10 entrades dobles. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 17 de desembre!

 

Gaudeix de l'espectacle de circ
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA