Sortegem 1 entrada doble pel concert de la Banda Simf. Fantàstica

El període de participació en aquest sorteig serà fins al 10 de novembre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. L'11 de novembre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig d'una entrada doble pel concert de la Banda Simf. Fantàstica
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa en el sorteig!
Descripció
 

La Simfonia fantàstica descriu musicalment la història d’un jove artista obsessionat per l’amor. Encisat per una dona que identifica amb un ésser ideal, no pot evitar rauxes de joia, rampells de furor i gelosia, i una onada de passions irrefrenable. A mesura que el poema simfònic avança, la idea fixa de l’amada es tradueix en un motiu musical que apareix, reiteratiu, a tots els moviments: en el brogit d’una festa, en una escena camperola, en un somni horrible per la ingesta d’opi i, finalment, en una grotesca nit de sàbat.

REPERTORI

Miquel de Jorge Artells: Obra encàrrec de l’aula de composició de l’ESMUC 5'
Héctor Berlioz: Simfonia fantàstica, op. 14 (1830) 55’

INTÈRPRETS

Banda Municipal de Barcelona
Josep Caballé, direcció

PROGRAMA

L’obra d’Héctor Berlioz es va convertir, als anys trenta del segle XIX, en un dels referents indiscutibles de la música romàntica, en un relat autobiogràfic que esdevenia el símbol de l’artista que perd el seny i la vida per un amor platònic.
Enceta aquest concert una estrena mundial de Miquel de Jorge Artells, violinista i compositor especialitzat en música de cinema que finalitza els seus estudis a l’Esmuc.

 

 Dia: 14/11/21

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA