Sortegem 6 entrades dobles per a l'espectacle de Dagoll Dagom 'Maremar' per al 31 d'agost.

El període de participació en aquest sorteig serà del 19 de juliol al 26 d'agost a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 26 d'agost enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Et portem a l'assaig de 'Maremar' de Dagoll Dagom
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem 6 entrades dobles
Descripció

 

A finals de setembre Dagoll Dagom estrenarà 'Maremar', un nou espectacle que ens traslladarà a la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recorre la Mediterrània. Durant les seves aventures s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta farà naufragar la seva embarcació i la família quedarà separada.

Des del diari ARA et volem donar l'oportunitat de ser el primer a veure aquesta fantàstica producció de Dagoll Dagom, i per això sortegem 6 entrades dobles per gaudir d'un assaig amb el vestuari, la música, el decorat i tots els ingredients necessaris!

On: Teatre La Sala de Rubí (carrer de Miguel de Cervantes, 08191 Rubí, Barcelona)

Quan: 31 d'agost

Hora: 19 h 

Per motius d’horaris dels actors, la representació de l’espectacle d'aquest divendres, 31 d'agost, s’ha hagut de traslladar a les 19 h al Teatre Municipal La Sala de Rubí. 
Disculpeu les molèsties.

Sortegem 6 entrades dobles
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA