Sortegem 1 entrada doble per a l'obra: Amor brujo

El període de participació en aquest sorteig serà fins al 19 d'octubre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 20 d'octubre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig d'una entrada doble pel concert 'El Amor Brujo' de la Banda Municipal de Barcelona a l’Auditori!
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa en el sorteig!
Descripció
 

EL AMOR BRUJO ( Concert de la Banda Municipal de Barcelona)

Bruixeria i misteri, gitanes que murmuren conjurs, danses al voltant del foc. El amor brujo és una història de passió que traspassa la frontera del més enllà, un ballet-pantomima protagonitzat per una jove parella, Candelas i Carmelo, i un antic amant de la noia que es manifesta en forma d’espectre i la turmenta. Sortilegis, fetilleries i una música andalusa d’arrel tradicional conformen un atractiu molt especial a aquesta obra. La “Danza ritual del fuego” o “Canción del fuego fatuo” han esdevingut icones de la música del segle XX.

REPERTORI

Karel Husa: Smetana fanfare (1984) 4’
Andrés Valero-Castells: Cardiofonía (2010) 20’
Manuel de Falla: El amor brujo (1915) 24’

INTÈRPRETS

Banda Municipal de Barcelona
Esperanza Fernández, cantaora
José R. Pascual-Vilaplana, direcció

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA