'Tota la veritat'

La resposta a les preguntes del Procés

Moderat per Antoni Bassas


23 de gener a les 18.30 h

L’Orfeó Martinenc, Barcelona

6 € per a subscriptors / 9 € per a no subscriptors

Sis periodistes, més de dos anys de treball periodístic, noms i cognoms, documentació i revelacions inèdites sobre el Procés. En aquest debat parlarem sobre uns fets que han canviat la història de Catalunya i que continuen vigents en la crònica sonora del judici del major dels Mossos d’Esquadra.

Participants:

  • Gerard Pruna: Cap de Política del diari ARA, on treballa des del 2015. Abans havia sigut coordinador de política a Europa Press. Col·labora a Ràdio Nacional i la SER.
  • Ferran Casas: Subdirector de Nació Digital. Els últims vint anys ha fet periodisme polític a Barcelona i a Madrid. Col·labora a TV3, La Sexta, Catalunya Ràdio i Ràdio Euskadi.
  • Marc Martínez Amat: Cap de Política de RAC1. Fa seguiment de la política catalana i particularment del govern de la Generalitat des del 2005. És professor de comunicació política a Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i a la Universitat Pompeu Fabra.
  • Neus Tomàs: Directora adjunta d’Eldiario.es, càrrec que també havia ocupat a El Periódico de Catalunya. Cronista política des de fa vint anys, col·labora en diversos mitjans, entre els quals cal esmentar TV3, La Sexta, Catalunya Ràdio, RAC1, la Cadena SER i Ràdio Nacional.
  • Odei A.-Etxearte: Periodista de Vilaweb. Durant dotze anys va ser redactora de política a El Punt Avui. Col·labora en mitjans com Catalunya Ràdio, Ràdio 4, TV3, el 3/24 i el Canal 24 Horas.
  • Roger Mateos: Cap de Política de l’agència Efe a Catalunya. Des del 2004 ha compaginat la cobertura de l’actualitat política catalana amb l’interès periodístic per Corea del Nord i l’espai postsoviètic

*Venda i signatura del llibre 'Tota la veritat'

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.