Segona edició
Taller d'escriptura online

Amb Empar Moliner


Els dijous 4 i 11 de juny de les 19.30 h a les 21 h a través de Zoom*

45 € per a subscriptors / 60 € per a no subscriptors
Places limitades

El diari ARA presenta el nou taller d'escriptura amb Empar Moliner, narradora, periodista i col·laboradora de diferents mitjans de comunicació, entre els quals els diaris El País, Avui i ARA, i tertúlies de Catalunya Ràdio. Empar Moliner es va donar a conèixer amb el recull de relats L’ensenyador de pisos que odiava els mims, al qual va seguir la novel·la Feli, esthéticienne (premi Josep Pla 2000). El 2012 va publicar la novel·la La col·laboradora (Columna), seguida de Contes infantils contra tot pronòstic, i el 2015 va obtenir el premi Mercè Rodoreda amb Tot això ho faig perquè tinc molta por.

En aquestes sessions l'alumne experimentarà amb eines per estimular la creativitat i s'hi acostarà amb tècniques narratives bàsiques. El taller combina la teoria amb la pràctica i és una introducció a l'art d'escriure.

Els objectius que persegueixen aquestes sessions són desenvolupar la creativitat, experimentar diferents processos creatius i introduir-se en tècniques narratives bàsiques

Dijous 4 de juny

Aprendrem a crear un text propi a partir de referents de la literatura catalana. A més, diferenciarem i analitzarem els diferents tipus de narradors.

Dijous 11 de juny

Llegirem els diferents textos de tots els alumnes i diferenciarem entre el llegir i l'escriure, i donarem importància a com escriure i no a què escriure.

Com participo als actes online de l'ARA amb Zoom? T'ho expliquem pas a pas en aquest enllaç.

* La sessió pot ser enregistrada.

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.