Taller online d’escriptura infantil i juvenil per a adults

Amb Anna Manso


Els dimarts 29 de setembre i 6 d’octubre de les 18.30 a les 20.00 h a través de Zoom*

45 € per a subscriptors / 60 € per a no subscriptors
Places limitades

Anna Manso és autora de 47 títols de literatura infantil i juvenil, guardonada amb el premi Gran Angular de novel·la juvenil l'any 2008 amb el llibre Canelons freds i el 2016 amb Allò de l'avi, i amb el premi Atrapallibres de literatura infantil l'any 2016 amb el llibre Amics monstruosos. Guionista de ficció i de diversos programes infantils i amb una gran experiència en activitats d'animació a la lectura i l'escriptura.

El nou taller d’escriptura es planteja en dues sessions d'una hora i mitja cada una, al final de les quals cada alumne haurà escrit un personatge i un petit conte que serà comentat a l'aula. A la primera sessió es farà una introducció a la literatura infantil a partir de dues obres de l'autora, La llista d'aniversari i Leandre, el nen horrible (disponibles en ebook).

29 de setembre a les 18.30h

Què és la literatura infantil? Quins són els nostres referents? Hi ha normes per escriure literatura infantil? La creativitat es pot entrenar? Comentari dels dos llibres de l'autora per parlar del punt de vista de l'autor de literatura infantil, la recerca d’una veu pròpia, la creació de personatges, la trama i el llenguatge. Encàrrec de crear un personatge i un petit conte.

6 d’octubre a les 18. 30h

Comentari dels exercicis dels alumnes, que prèviament hauran hagut de ser lliurats en una data convinguda, i amb prou antelació perquè tot el grup hagi pogut llegir els treballs de tots. Comentari de les dificultats i dels punts forts a l'hora de fer els exercicis. Explicació de les diferents dificultats de l'autora a l'hora d'escriure diferents projectes. Posada en comú final.

Com participo als actes online de l'ARA amb Zoom? T'ho expliquem pas a pas en aquest enllaç.

* La sessió pot ser enregistrada.

Accedeix-hi amb el teu usuari de l'ARA