Compartint la nostra lluita contra la sida

Recerca 360º

Conferència del doctor Bonaventura Clotet i d’altres investigadors on parlaran sobre el moment actual de la recerca, guiats per Antoni Bassas i amb la col·laboració especial del Mag Lari, en un acte organitzat per la Fundació Lluita contra la Sida.

Investigadors i metges participants

  • Julià Blanco, investigador Investigador de l’Institut de Recerca Germans Trias i de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa: lidera el grup de virologia i immunologia cel·lular.
  • Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la Sida Director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, i cap del Servei de Malaties Infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
  • Pep Coll, metge Investigador de la Fundació Lluita contra la Sida i de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa: coordinador d’estudis clínics al centre BCN Checkpoint.
  • Bea Mothe, metge Investigadora de la Fundació Lluita contra la Sida i de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa: línia d’immunologia i vacunes.
  • Jose A. Muñoz-Moreno, psicòleg Investigador de la Fundació Lluita contra la Sida: línia de recerca sobre les alteracions neurocognitives associades al VIH.
  • Eugènia Negredo, metge Investigadora de la Fundació Lluita contra la Sida: cap de la línia de recerca sobre envelliment i complicacions associades al VIH i al tractament antiretroviral.

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.