Com ens desplaçarem en el futur?

Quart debat del cicle Ara Pensem
Cap a la Catalunya que volem

Moderat per Antoni Bassas

NOVA DATA: 14 de novembre a les 18.00 h

Casal Torreblanca, de Sant Cugat del Vallès

2 € per a subscriptors / 4 € per a no subscriptors

Seguim amb el cicle Ara Pensem, sis debats per reflexionar sobre els reptes a superar i els problemes a vèncer de Catalunya. Donem pas al quart debat 'Com ens desplaçarem en el futur?', que moderarà l'Antoni Bassas.

El ‘low cost’ turístic no és sostenible, igual que el cotxe de carburants fòssils. Com ha de canviar la mobilitat en els pròxims anys? Ho estem fent bé? En parlarem amb:

  • Germà Bel: Amb un màster en economia per la Universitat de Chicago, és catedràtic d'economia aplicada a la Universitat de Barcelona i expert en infraestructures.
  • Maite Pérez : Responsable del departament de mobilitat de l’Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) i ha treballat en la planificació de transports per a administracions públiques i empreses privades.
  • Nel·la Saborit: Enginyera tècnica d'obres públiques, especialista en transports, urbanisme i mobilitat. És membre del gabinet tècnic del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB).
  • Oriol Marimón-Clos Sunyol: Màxim executiu de l'empresa eCooltra i amb experiència en la compartició de serveis de mobilitat.

Antoni Bassas serà qui moderarà el debat.

Descobreix tots els debats del cicle

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.