La cúpula dels Mossos a judici

Totes les claus del relat

Moderat per Esther Vera


13 de febrer a les 18.30 h

Cotxeres de Sants, Barcelona

6 € per a subscriptors / 9 € per a no subscriptors

Com és el tribunal? Quines estratègies segueixen la fiscalia i les defenses? Quin pes té el testimoni de Pérez de los Cobos? Com era el pla per detenir el Govern?

En aquest debat s’explicaran les claus del judici que pot condemnar el major Josep Lluís Trapero per rebel·lió. Ho farem amb els següents ponents, i amb Esther Vera, directora del diari 'Ara', com a moderadora del debat:

  • Ernesto Ekaizer. Periodista i escriptor. Va ser redactor en cap de ‘La Vanguardia’ a Madrid, columnista de ‘Cambio 16’, subdirector de la revista ‘El Globo’ i director de ‘Cinco Días’. Actualment escriu per al diari 'Ara' i 'El País' i és col·laborador assidu de ràdio i televisió.
  • Esther Giménez-Salinas. Professora catedràtica de dret penal i criminologia, actualment dirigeix la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. En la seva trajectòria destaca que ha sigut directora del Centre d’Estudis Jurídics de la Generalitat de Catalunya, vocal del Consell General del Poder Judicial i rectora de la Universitat Ramon Llull.
  • Jordi Pina. Advocat soci del bufet Molins. Ha representat Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull en el judici de l'1-O. Advocat apassionat, té 31 anys d'experiència com a lletrat.

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.