English version

Fixing
the future

Barcelona edition

13 de març

Un dia per sorprendre’t i inspirar-te amb els genis que ja estan canviant el món

Una jornada única -amb dinar, còctel i networking- on podreu escoltar i conèixer aquestes ments revolucionàries, reunides per primer cop a Barcelona

Inclou entrada a l'exposició Després de la fi del món al CCCB

Kate Raworth

La revolucionària economista, autora del llibre de l’any de Financial Times i investigadora de la Universitat d’Oxford. Ha creat l’economia dònut per reinventar el sistema financer mundial.

Mark Stevenson

Expert en el futur i autor de dos bestsellers on ens descobreix gent increïble que afronta els reptes de la humanitat d’una manera totalment innovadora i sorprenent.

Richard Ballard

Cofundador de Growing Underground i guanyador del BBC Future Food Award 2017 per l’èxit del seu experiment de convertir antics refugis antiaeris en un gran hort urbà per demostrar així que el km 0 és possible també a Londres.

Jessi Baker

Directora executiva de Provenance. L’emprenedora de l’any més brillant segons Business Insider, que està fent transparent i fiable el món de la distribució mitjançant el blockchain.

Marco Antonio Attisani

Fundador de Watly, l’empresa que està implantant estacions d’aigua potable, energia i internet a partir del sol i aigua contaminada.

Tony Lovell

Director executiu de SLM Australia, ha reunit 100 milions de dòlars per recuperar milers d’hectàrees de terra erma a Austràlia gràcies a la suma d’investigació puntera, tecnologia i coneixements ancestrals per revertir el canvi climàtic.

Agamemnon Otero

Creador de Repowering i de molts altres projectes que han permès a milers de comunitats de veïns generar i gestionar la seva pròpia energia.

Areti Markopoulou

Arquitecta i directora acadèmica de l'IAAC a Barcelona. Els seus revolucionaris treballs sobre tecnologia urbana han estat exposats arreu del món.

Gaia Vince

Presentadora i productora de ciència de Channel 4, BBC i The Guardian i primera dona a guanyar el premi de la Royal Society al millor llibre de ciència de l’any, explica com ha conegut de primera mà persones sense recursos que resolen les necessitats energètiques i la sequera que els afecta.

Ed Gillespie

Cofundador de Futerra i conseller de l’alcalde de Londres i de moltes empreses que converteix el canvi climàtic en una oportunitat de transformació (i de negoci).

Tu també pots canviar el futur

Obtenir el programa complet

Amb traducció simultània al català

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però les entrades per al Fixing the future ja s'han exhaurit.

Per estar al dia del contingut d'aquest esdeveniment i informació sobre els nostres esdeveniments futurs, seguiu-nos a Twitter @AtlasFuture i registreu-vos a AtlasNews: atlasofthefuture.org/newsletter