Les dones estem vivint una nova revolució sexual?

Moderat per Olga Vallejo


Acte Ajornat

La Bonne
Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona

7 € per a subscriptors / 9 € per a no subscriptors

Trenquem tabús sobre la sexualitat femenina. Més enllà del Satisfyer, les dones hem començat a parlar de la (veritable) sexualitat femenina. En primera persona i no només des de la mirada masculina o des de la visió masclista que ha imposat la pornografia.

Plaer, orgasme femení o masturbació han deixat de ser paraules prohibides i les xarxes s’han omplert de dones que en parlen sense complexes. Les noves generacions també trenquen motllos i viuen la seva sexualitat més enllà del binarisme de gènere.

Parlarem amb:

  • Bel Olid: Escriptora i traductora. És autora de Feminisme de butxaca: kit de supervivència i acaba de publicar l’assaig Follem?, en què explora els camins que ens poden portar a sexualitats més humanes i relacions més plaents.
  • Elena Crespi: És psicòloga i sexòloga. També està especialitzada en teràpia de parella i familiars i fa divulgació de temes de sexualitat i salut sexual.
  • Marta Puig (Lyona): Il·lustradora i autora de Sex ¡oh! Mi revolución sexual, en què a través de la seva experiència personal i les seves vinyetes parla sobre sexualitat, educació sexual, plaer i poder.
  • Marta Torrón: Fisioterapeuta experta en fisiosexologia i creixement sexual.

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.