En trànsit: debats per a un canvi d'època

Primer diàleg online
Com hem de viure?

Límits d’un món en transformació (o en extinció)


Ja disponible

5 € per a subscriptors / 8 € per a no subscriptors

L’emergència climàtica i l’amenaça pandèmica ens obliguen a repensar què vol dir habitar el món i com hauríem de fer-ho. Com i on hem de viure per continuar vivint? Com hem d’entendre les comunitats tenint en compte que la vulnerabilitat és al centre de la vida?

Ponents:

  • Saskia Sassen: Saskia Sassen: professora Robert S. Lynd a la Universitat de Colúmbia, a Nova York. La seva recerca està centrada en la condició urbana, i específicament en la creixent concentració de poder en les grans ciutats. És autora, en qualitat de sociòloga i economista, de nombrosos assaigs i estudis, traduïts a més de vint llengües. Va ser premi Príncep d’Astúries de ciències socials el 2013 i recentment li ha estat concedit el premi Picciotto.
  • David Wallace-Wells: periodista i editor adjunt de la revista New York i autor del llibre The Uninhabitable Earth: Life After Warming [El planeta inhóspito. La vida después del calentamiento ] (2019), que explora al mateix temps la velocitat i l’abast imparables de la crisi climàtica i les transformacions que provocarà en la política i la cultura, l’economia i la tecnologia. És membre de la fundació New America.

Moderat per Antoni Bassas, periodista de l'ARA.

* Duració: 90 minuts
* Idioma: anglès i subtitulat en català i castellà

Accedeix-hi amb el teu usuari de l'ARA