Breaking News: La crisi de confiança en el periodisme

Alan Rusbridger

El mític director de ‘The Guardian’ que va destapar els escàndols de Wikileaks

Presentació a càrrec d'Esther Vera

28 de novembre a les 16.00 h

Auditori del CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona

8 € per a subscriptors / 12 € per a no subscriptors

¿Quin impacte té internet a les nostres ments? ¿Quines fortaleses calen per enfrontar-se als abusos de poder des d'una redacció de diari i sortir-se'n? ¿Quin impacte tenen els diferents tipus de fake news en el nostre vot?

En parlem amb Alan Rusbridger, director del diari The Guardian entre els anys 1995 i 2015 i actualment director del college Lady Margaret Hall de la Universitat d'Oxford. El periodista que va destapar els escàndols de Wikileaks amb Julian Assange i Edward Snowden com a aliats, que va denunciar les maniobres dels serveis d'intel·ligència dels EUA i que va lluitar contra els poderosos als tribunals per protegir la independència del periodisme.

El seu compromís amb la llibertat d'informació el va portar a revelar diverses pràctiques abusives dels estats occidentals.

El dia 28 de novembre, Rusbridger donarà una conferència i conversarà amb el públic al Caixaforum en una xerrada coorganitzada per Blanquerna-URL que comptarà amb la presentació de la directora de l'ARA, Esther Vera.

* Traducció simultània

Entrades exhaurides

Gràcies pel teu interès, però hem exhaurit totes les entrades per aquest acte.